2020-09-08 549 浏览
今日做完瑜伽去咗买咖啡☕️其实我第一次去依间coffee shop买咖啡一直都好想去对Ralph Lauren有一种情意结好uptown 美国style唔会喺香港舖头买佢哋啲衫 我成日觉得香港人都会等去外国嘅outlet先会买 🤣饮下咖啡都得嘅觉得佢哋开几间coffee shop个logo好靓加上有得用harbour city𠮶个$100减$50 coupon就嚟试吓啦如果可以嘅话我一日会想饮好多杯咖啡不过通常饮多过一杯夜晚就会瞓唔着好困扰🤣但系我唔理啦我今日都饮咗两杯咖啡希望今晚瞓得着啦我赶住去搭车所以只系买外卖如果平时会想饮热饮因为可以欣赏拉花但系因为要搭车唔想杯野冻咗所以都系嗌左冻饮同埋可以用饮筒咁我张条喉饮筒喺个口罩入边会方便啲饮饮咗几啖都系返屋企先至慢慢叹🙈嗌咗冻latte都几香醇嘅咖啡味冇话特别impressive 我觉得有靓野睇心情几开心架我发现都几多妹妹帮衬$45一杯咖啡gur嘅我再买咗两块cookie department嘅曲奇$38 一块曲奇饼冇得输啦 配咖啡一齐食系最Perfect池嘅我买咗oatmeal raisin 同埋咖啡味满意呀会再嚟架💓...#尖沙咀美食
今日做完瑜伽去咗买咖啡☕️
曲奇饼冇得输啦 配咖啡一齐食系最Perfect池嘅
我买咗oatmeal raisin 同埋咖啡味
满意呀
会再嚟架💓
#尖沙咀美食 #ralphlauren #ralphcoffee #hkig #foodiesofinstagram #foodie #hkfoodie #coffee #香港美食 #foodporn
外卖自取