2020-10-22
之前见同事大力推介e间餐厅,原来佢近排搬左铺,开咗系新纪元广场~讲到咁正,我有时间就即刻去左试下😛lunch set ($98+8 =$106)Matcha Latte🍵好开心呀系我最钟意嘅Cookie monster~ 不过之后发现原来饮咖啡嘅话,会靓好多!🤣(我同事𠮶几杯整得几靓~)真系好值得打卡😍😍因为佢嘅details位都印得好好,细致到头发啊,指骨都印得好清!!推介🥰🥰 南瓜汤好大碗🎃但我太肚饿所以冇影相。菠菜汁龙利柳焗饭因为冇想像过个饭会系咩样,所以一黎到系有啲惊奇😲😲。我想像系有菠菜叶喺饭入边,但佢系将菠菜搅拌成酱汁,然后铺喺饭嘅面。我觉得觉得几特别,味道就不过不失啦~总括而言,呢间餐厅环境很好🌸🌸而且咖啡拉花仲可以打卡添!不过价钱平返少少就更加好啦~
lunch set ($98+8 =$106)
Matcha Latte🍵
南瓜汤
好大碗🎃但我太肚饿所以冇影相。
菠菜汁龙利柳焗饭