2023-11-27
👧🏻😋👅🍽✨靓靓打卡炖品超好食💕-啖啖燕窝🇭🇰 新蒲岗彩虹道226-228号永显工业大厦地下C3铺 🇭🇰-💓观塘总店去过几次有少量堂食位, 新蒲岗新店超大, 有个全粉红色枱凳既位置, 打卡好靓, 仲有大大个电视好似party room咁😂💓店内所有产品都系每日鲜制, 除左即食甜品仲四拣左两款急冻产品带返屋企, 包装入面有有明确指示保质期好贴心🥰-🍮芝士奶盖炖蛋(限量发售) $58💯奶盖同炖蛋既比例系完美, 一匙插到底再上返黎会见到炖蛋被丰盈既奶盖包住💯炖蛋唔系食开好似布甸果种弹滑质地, 而系好似半熟蛋超绵滑, 微甜加蛋香配上奶盖既微咸, 我可以食多两杯🤤-🥛3.6牛奶木瓜炖雪燕 $58✨3.6牛奶香滑就梗, 加上木瓜香甜同雪燕口感, 清新又养颜; 另外仲可以拣配桃胶或真燕窝-🐔 胶原蛋白浓鸡汤 $68💯极好饮! 成份只有水, 鸡, 鱼翅骨, 冰糖同盐, 成包汤系冇渣, 但啖啖都系骨胶原超级浓郁💯话就话$68一碗, 但其实我图中个大碗都可以倒到碗半, 咁足料真系唔贵; 仲要劲方便原包放入热水加热就得-🍗 蒜辣鸡翼尖 $25✨又系原包加热就得, 真系岩晒懒人加𩠌;翼尖每一吋都充满蒜辣味好惹
靓靓打卡炖品超好食💕
🐔
胶原蛋白浓鸡汤 $68
🍗
蒜辣鸡翼尖 $25
✨又系原包加热就得, 真系岩晒懒人加𩠌;翼尖每一吋都充满蒜辣味好惹味