2024-03-29
今日同朋友食完饭,去咖啡店坐下倾吓偈。试咗Pause it 佢哋嘅拉花咖啡。我叫咗一杯摩卡同一杯cappuccino,两个拉花都靓到冇话讲!一个系独角兽,另一个系树熊,真系好可爱啊😍 呢间咖啡店嘅拉花咖啡真系好靓,每一杯都带嚟一份艺术感。除咗拉花咖啡,呢间咖啡店仲有提供全日早餐🍳。我选择咗一份all day breakfast,包括猪肉肠、烟肉、杂菌、蕃茄、沙律菜、酸面包烤片同焗豆。仲有加$10可以有薯饼。整个all day breakfast 非常丰盛,份量十足。猪肉肠同烟肉煮得香嫩多汁,杂菌同蕃茄带嚟一份清新感觉,沙律菜够新鲜🥗 酸面包烤片香脆可口,焗豆的酱汁浓郁醇香。如果你唔想食焗豆,加$10换成薯饼都系一个好选择。另外叫咗小食咸蛋黄鸡翼,非常香脆,而且咸蛋黄味浓郁,好味道😋原来呢度仲有咖啡拉花课程,如果有兴趣都可以去学吓😍
原来呢度仲有咖啡拉花课程,如果有兴趣都可以去学吓😍