2023-07-26 316 浏览
呢间蛋包饭位于村屋内街仲以为自己行错路 见到小店有🄾🅄🅃🄳🄾🄾🅁同🅸🅽🅳🅾🅾🆁既位 座位计计埋埋可能𝟚𝟘位以下 繁忙时间应该要等下先入得去食我地𝟠点入去 𝟠点半last order 𝟡点半关门佢店外面有每个月既营业日子 大家唔好摸门钉𝔒𝔯𝔡𝔢𝔯左(✪ω✪)⥅明太子奶酱蛋包饭 $𝟙𝟘𝟠 ⥆加左一个升级套餐$𝟚𝟚哈密瓜梳打$𝟠 升级套餐个面豉汤有好多料 好丰富 前菜系莲藕 酸酸地好开胃本人锦大个女食蛋包饭 想影个ʙᴏᴏᴍᴇʀᴀɴɢ ᴘᴏsᴛ ɪɢ都𝕜𝕖𝕖𝕡住失败 好难捉摸呀( ˘•ω•˘ )好食嘅蛋包饭最紧要系个蛋一开出黎要好似流心锦 但我觉得最重要系个饭好唔好食 因为我唔识切 蛋包饭真系好难捉摸呀(讲到自己好似弱智锦 原谅我捕捉唔到佢靓既一面) 个茄汁炒饭有菇碎 个汁系辣辣地 但忌廉好香 我钟意呀✧◝(⁰▿⁰)◜✧⥅经典日式牛肉酱汁蛋包饭 $𝟟𝟠 ⥆酱汁有一丝丝既牛肉 味道如果相比起明太子奶酱蛋包饭会比较逊色(*´д`)⥅𝓗𝓸𝓶𝓮𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓬𝓲𝓷𝓷𝓪𝓶𝓸𝓷-𝓼𝓾𝓰𝓪𝓻 𝓐𝓹𝓹𝓵𝓮 𝓹𝓲𝓮 $𝟝𝟠 ⥆我想像中既苹果pie系多苹果肉 呢个系比较比较比较少 卖相系好靓 但我同男朋友食落有啲

呢间蛋包饭位于村屋内街

我地𝟠点入去 𝟠点半last order 𝟡点半关门
佢店外面有每个月既营业日子 大家唔好摸门钉

𝔒𝔯𝔡𝔢𝔯左(✪ω✪)

⥅明太子奶酱蛋包饭 $𝟙𝟘𝟠 ⥆
加左一个升级套餐$𝟚𝟚哈密瓜梳打$𝟠

升级套餐个面豉汤有好多料 好丰富 前菜系莲藕 酸酸地好开胃

⥅经典日式牛肉酱汁蛋包饭 $𝟟𝟠 ⥆

我想像中既苹果pie系多苹果肉 呢个系比较比较比较少 卖相系好靓 但我同男朋友食落有啲失望(¯―¯٥)