2020-04-14
其实呢个牌子我都系最近先至听讲过,都见到几多网友推介🥰 唔知点解呢排好想食蛋糕,所以就系咁喺度睇蛋糕post,今次试咗几个细 (10cm)嘅,有朋友话大嘅好食d😯.双重朱古力🍫🤤🤤🤤 个人觉得呢个系四个蛋糕之中最好食𠮶个😋朱古力味好浓,入边仲有朱古力慕丝,上面嘅朱古力脆脆好似一款日本零食咁,整体来讲个蛋糕唔算好甜,我钟意佢朱古力味浓得来又唔会太甜,有少少朱古力嘅特别苦涩味(因为我平时都食开80%以上黑朱古力🤣).香浓开心果🤓 见到佢个柜𠮶度写住话人气就试咗,觉得个蛋糕都几得意,有淡淡嘅开心果味,仲有啲果仁喺度,食落去个层次都几丰富💁🏻♀️.盛莓蓝蝶🦋𠮶阵见到呢个蛋糕个名,觉得好优雅😍上面摆咗好多莓类,我估蓝蝶应该系代表蝶豆花?🤔.英国伯爵茶☕️伯爵茶呢个嘅装饰好靓💕 个蛋糕好似绅士一样咁低调,上面有伯爵茶忌廉,仲有马卡龙,打卡一流!蛋糕切开左之后仲见到有忌廉,佢哋嘅忌廉几好食,奶味浓又唔会好heavy ,做下午茶几啱😌
双重朱古力🍫🤤🤤🤤
香浓开心果🤓