2021-05-31
1981 浏览
寻日难得有假放,就嚟到荃湾呢边行街~约咗个friend食lunch,拣咗呢间Cafe🥰佢嘅lunch set几正👍🏻$98就有一个lunch,配埋嘢饮或者蛋糕🍰而且冇加一❗️Salad一个lunch set可以拣两种唔同嘅沙律🥗我哋叫咗两个lunch set,夹埋四种沙律~拣咗鹰嘴豆同埋水果沙律等等~有好多鹰嘴豆粒粒,食落几好味😋水果有火龙果,蜜瓜~仲有好多沙律菜😙全日早餐$98好丰富嘅全日早餐🥰有炒蛋,肠仔,烟肉,沙律菜等等~我哋都好钟意黑松露炒蛋🥚有好香嘅黑松露味😍肠仔大大条,好香口☺️Coconut latte $25第一次试椰子味咖啡☕️有香浓嘅椰子味🥥好适合椰子爱好者💕咖啡味同样好浓郁🥰松露酱意大利云吞$98好creamy嘅意大利云吞😙而且有好多黑松露酱汁😍意大利云吞好爽口☺️个皮好滑😚夹埋黑松露酱汁,食得好滋味😋开心果樱桃慕丝$25好大件嘅Mousse cake🍰 第一次食开心果味嘅蛋糕~中间仲有好香嘅杏仁味☺️食落觉得好软滑🥰仲有开心果仁添,几正👍🏻
Salad
全日早餐$98