2021-10-31
📍 Barista by Givrés 小编前日去左中环觅食🙈 就比佢哋餐厅嘅toast吸引咗 入咗去食𠮶lunch😛-Everything Toast $138𠮶toast 有好靓嘅牛油果花花做装饰😍仲有三文鱼、cream cheese 系toast 上面~Toast 食落去外脆内软🥰 食落去咸咸地 两块食完都几饱肚🤭Lavender Latte $45薰衣草味嘅latte 小编第一次饮🤭 有靓靓嘅拉花🌟 饮落去咖啡味浓郁 Handcrafted Gelato Rose $50有好多唔同嘅口味选择 小编就拣咗白桃味❤️玫瑰花形状相信可以满足好多少女心🥰 亦都好啱打卡😆食落去甜甜地 几好味🤤-大家睇完我哋嘅食评之后 想试嘅话可以参考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎综合食评📝外观:★ ★ ★ ★ ★回头率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指数:★ ★ ★ . 5✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎想睇相关食物?!?😋可以参考🙊⇊ ⇊#loeyfoodies西式想睇相关地区?!?🤤可以参考🙊⇊ ⇊#loeyfoodies中环-地址:中环士丹顿街7号地舖- #西式 #中环 #健康食物 #中环
Everything Toast $138
𠮶toast 有好靓嘅牛油果花花做装饰😍
仲有三文鱼、cream cheese 系toast 上面~
Lavender Latte $45
薰衣草味嘅latte 小编第一次饮🤭