尼排生日都大鱼大肉,吾系食西餐就BBQ😂好耐无去CAFE打下卡。难得今日老公得闲陪我拣左间超有少女心既CAFE,成日主打粉红色店名已经好迎合粉嫩嫩既色调"🅖🅘🅡🅛" BOSS❤️大多女性喜爱既色调包括我晚上大概7点多人流开始渐渐多了入座之后坐低发现餐具亦非常之精美,连纸巾都系粉红色,粉撞金很美我同老公都最爱吃汉堡尼到既迷你汉堡包🍔都系粉红色所以必叫来打卡啦拣左个超值《GIRLPOWER SET》$138 包饮品同薯条汉堡包🍔可选2个迷你芝士炸鸡汉堡/迷你芝士和牛汉堡/慢煮猪腩肉包最后同老公拣左《迷你芝士和牛汉堡》Shake shake 双重炸薯条🍟亦有多只shakeshake粉口味TOTAL 10选1有章鱼🐙、BBQ、咖哩杯面、香蒜、芝士波、烤鸡、海苔、黑胡椒、梅子同玉米🌽汤真系多到难拣老公最后话想试下章鱼🐙,因为比较特别,吾系到到有汉堡包连埋薯条送餐真系超靓薯条连埋shakeshake袋连个袋都系粉色。汉包有2只,同老公一人一个粉红色既面包皮非常松软,虽然系迷你汉堡但好足料,和牛超厚身,有好香既蒜味同夹住番茄🍅生菜同芝士非常惹味,真系吾够喉我谂要食够4个迷你汉堡先满足到我另外shake
拣左间超有少女心既CAFE,成日主打粉红色
包括我

晚上大概7点多人流开始渐渐多了

我同老公都最爱吃汉堡
尼到既迷你汉堡包🍔都系粉红色所以必叫来打卡啦

可选2个迷你芝士炸鸡汉堡/迷你芝士和牛汉堡/慢煮猪腩肉包

最后同老公拣左《迷你芝士和牛汉堡》

真系多到难拣

老公最后话想试下章鱼🐙,因为比较特别,吾系到到有

汉堡包连埋薯条送餐真系超靓

薯条连埋shakeshake袋连个袋都系粉色。

汉包有2只,同老公一人一个

非常惹味,真系吾够喉
我谂要食够4个迷你汉堡先满足到我

GIRLPOWER  SET-  SHAKESHAKE双重炸薯条

另外shakeshake 薯条有两种口味一次过满足晒我同老公,佢钟意食原味炸薯仔,我就好钟意炸番薯🍠既甜薯条
两只本身已经炸得好入味,吾加shakeshake粉已经ok,不有得shake下打卡都几过瘾
但章鱼🐙味粉就吾太出。

饮品尼个餐就固定左系《lady’sbeer 🍺 》
GIRLPOWER  SET-  LADY’s  BEER

初初以为好劲既啤酒味,原来系无酒精的只系调到好似啤酒既样同放左干冰令我搅搅杯饮品时会冒泡泡
杯饮品甜甜地又好重CREAM,同奶盖一样口感但就没有芝士的

之后为左打卡拣左会超搅鬼既《BOOST!MONSTER》$58
BOOST!MONSTER

尼杯打卡一流因为真系好得意😎但就味道淡左d,打到冰碎好似奶昔同思乐冰既口感,冰感好重。
最后叫多个意粉拣左同老公最爱既《海胆蟹肉忌廉意粉》$148
海胆忌廉蟹肉意粉

海胆当然要食啦
本身海胆同蟹肉就好夹再加上超重既忌廉口感令到成个意粉好香浓,海胆齐都好新鲜

意粉非常重忌廉

今日10月31万圣节🎃仲有万圣节限定甜品

超级可爱
雪糕用竹炭整到黑黑的而雪糕🍦咸咸甜甜既海盐味非常正,雪糕仲好够软滑

仲有串靓靓和菓子既南瓜🎃造型

尼餐食到好满足,亦满足到我少女心打卡

2018-10-31
海胆忌廉蟹肉意粉