2017-09-14 72 浏览
是日放工相约姐妹一齐去太子探另一位姐妹同佢啱啱出世既bb,为免打扰啱生完既姐妹太耐,我地两个决定探完bb后系附近简单食个晚饭😆期间行经呢间餐厅居庐,见餐厅外非常富有中国风好特别,而且望过下餐牌见价钱都合理,于是决定入去一试😊黑松露菌什菇薄饼即叫即烤pizza,新鲜热辣辣,系我钟意既薄底pizza,边边位火烤得好脆口,好多芝士,芝士味够浓再配上黑松露既香味,好好食😋白酒煮青口青口d肉煮得算嫩滑,吾会过火吾韧,配上个汁几好食好快食晒一碟,感觉吾太够喉,如果多番d就仲正😆紫薯士多啤梨松饼哇,呢个卖相好靓😍好吸引窝夫外面焗得薄同好脆仲有紫薯夹心再配上cream同士多啤梨雪糕😋冷暖交错,过隐。芒果沙冰呢杯系姐妹order既,佢话吾错,d沙冰够绵同够冻,浓浓芒果味总括而言,餐厅吾大间,但环境几舒适,倾计饮野几啱😊

黑松露菌什菇薄饼

白酒煮青口
青口d肉煮得算嫩滑,吾会过火吾韧,配上个汁几好食
好快食晒一碟,感觉吾太够喉,如果多番d就仲正😆

紫薯士多啤梨松饼
哇,呢个卖相好靓😍好吸引
窝夫外面焗得薄同好脆

芒果沙冰

总括而言,餐厅吾大间,但环境几舒适,倾计饮野几啱😊