2022-07-19 38 浏览
依间戚风蛋糕我成日食😋 因为个样又靓❤️ 价钱又唔贵🥰 最紧要嘅系细细个两个人食啱啱好👍🏻 我妈妈真系超钟意食蛋糕😋 行过铜锣湾见到有新味😍 忍唔住带咗4个返屋企😆伯爵夫人($64)卖相劲吸引好靓❤️ 加上我自己本身好钟意食茶味既野😍 觉得依个好食😋 面头有层柚子味酸酸啫喱🥰 伯爵茶味好突出👍🏻 味道好夹😎法式柠檬挞($64)🍋 我自己本身好钟意食柠檬挞🍋 但呢个真系好好食😋面层系酸酸酱,中层松软既戚风蛋糕🍰 低层仲有饼底, 成个配搭劲Match❤️ 感觉好清新🌿日本日向夏蜜柑($64)面头有好多旧日本柑🍊 啲柑好多汁Juicy😋 味道酸酸甜甜🥰 口感清新🌿大甲香芋黑糖麻薯($64)一拎出嚟劲香香芋味🥰 我本身麻麻哋芋头嘢😆 但觉得呢个都唔错☺️ 中层既香芋cream食到有粒粒嘅芋头蓉👍🏻 加埋烟韧嘅黑糖麻薯,口感更丰富❤️

伯爵夫人($64)

法式柠檬挞($64)🍋

日本日向夏蜜柑($64)

大甲香芋黑糖麻薯($64)
2022-07-18
其他