2021-12-14 240 浏览
⭐️comma cafe (旺角登打士)⭐️今日去到旺角登打士街巷仔大厦既女仆咖啡店。 一去到门口有个大心心同猫猫,钟意猫咪既人实会好钟意。餐单除左普通主食外,仲有同可爱女仆影相,表演既服务。⭐️黑松露炸薯条($68)⭐️炸得好脆,个黑松露酱酸酸地,好重黑松露味,几好食。但系薯条唔够热辣辣,同埋个分量都几细。 ⭐️Oreo脆脆鲜奶麻薯($58)⭐️我几钟意麻薯果个texture,好q,有啲似稔稔地既糯米糍。 加上超脆既OREO,重有少少薄荷叶,口感唔错。但系麻薯完全食唔出鲜奶味。由于餐厅有规矩唔可以影女仆相, 所以呢度只能影佢哋背面。餐厅有靓靓既波斯猫猫,有靓女又温柔,服务周度既女仆。 而不足之处系,餐厅可以腾出更多位置比食客,去到好多熟人大声讲大声笑, 想行都行唔到,又冇位置放野,环境方面太多杂音,就算靓靓摆设都弥补唔到。同埋餐牌好多野都不能叫,例如好似好好食既雪糕烤多士(焗炉坏左),咖啡饮品(咖啡机坏左)。 所以其实食物选择都较少。食物:5.5/10环境:5/10服务:8.5/10价钱:6/10⚠️⚠️餐厅有最低消费一杯饮品($48up) 👉🏻1 hr主食/小食加饮品👉🏻2hr
⭐️comma cafe (旺角登打士)⭐️

⭐️黑松露炸薯条($68)⭐️