2017-11-30 43 浏览
猫猫不嬲钟意泰国餐。呢间装修靓既泰国餐厅,一定走唔出猫猫既手指。木瓜沙律。好大份既木瓜沙律。生既木瓜整成似,有啲似沙葛。口感好爽口,仲有阵清甜既木瓜味。沙律加左辣椒,少少辣但好开胃。酸酸辣辣既沙律十足十泰国既味道。猫猫食埋沙律既花生,花生香味同沙律真系好衬,成个菜色更加香。整多啲青柠汁落去仲开胃。食泰国餐一定要食生菜包。靓靓既餐厅连生菜包都整得精致靓过人。睇到都开胃。生菜大细啱啱好,猪肉碎唔会太辣,整个生菜包食,特别多水份,好爽口。呢个组合真系好完美,点食都唔会腻。最令猫猫开心既系,生菜比例同猪肉碎系一致的。食完生菜,猪肉碎同时食晒,太神奇。猪肉碎味道少少辣,见到有好多香料系猪肉碎入边,好泰国,猫猫湿左个嘴。迷红小象。个名起得好得意。粉红色既小象,好衬泰国。好好饮既冻饮,有少少香蕉味,乳酪味唔会太抢,唔会太甜。好健康又好饮。猫猫觉得呢间餐厅由装修都野食外观同味道都好好!
猫猫不嬲钟意泰国餐。
呢间装修靓既泰国餐厅,一定走唔出猫猫既手指。
木瓜沙律。
好大份既木瓜沙律。
整多啲青柠汁落去仲开
胃。
食泰国餐一定要食生菜包。
靓靓既餐厅连生菜包都整得精致靓过人。
神奇。
迷红小象。
个名起得好
猫猫觉得呢间餐厅由装修都野食外观同味道都好好!