2022-04-22 37 浏览
今日行经,发现土瓜湾原来都有「东京街」外卖店,门面企理,和风满满,吸引到我!款式方面,仲有好多选择,款款都吸引真令人目不暇给⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯什锦刺身定食$158(白饭)日式面鼓汤外卖都要食好啲,入面真系有好多款式,三文鱼、赤身、油甘鱼、𫠒红、八爪鱼、北寄贝、甜虾各两件,带子仲有四件!来个刺身盛宴三文鱼够厚身!而且很新鲜,油脂分布平均;赤身就算外卖都冇渗血;𫠒红都几有咬口!带子真心超鲜甜!油甘鱼系我最爱!腍滑,鱼味浓郁又唔腥!比坊间其他刺身外卖店更出色呢虽然白饭较少,但鱼生都厚身,款式又多,真系够饱!摆盘有心机,拌碟有蔬菜,都几新鲜!亦附有柠檬垫于带子同北寄贝之下,令客人外卖后都不会因带走时间长而有腥味。呢个价钱有饭 沙律 有汽水送,性价比好高\

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

什锦刺身定食$158(白饭)日式面鼓汤

呢个价钱有饭 沙律 有汽水送,性价比好高\

外卖自取