2012-12-02 348 浏览
第一次去呢间cafe食野~个building好靓,睇得出老板花左好多心机去打理既^_^今次系同朋友去食lunch,我地嗌左两个set lunch,都几好味ah,不过就系觉得d饭唔够热,依家冬天啦,希望可以改善下呢一个问题啦 之后我地又嗌左两个甜品,一个系心太软,另一个系cheesecake先讲心太软,简直冇得顶,太好味啦~~不过个cheesecake唔系好得,太甜啦,好难入口。所以个cheesecake我地都系食左一半就冇食到啦。另外讲到服务方面,都十分好啦。我同朋友碗汤饮左一半放系一边,连续三,四个侍应问我地要唔要帮我地收起佢,怕会阻到我地;之后我地打算转枱坐,有位侍应帮我地攞哂所有野过去新既枱到......服务十分周到仲有侍应同我地讲食完野可以到楼上睇画展,d侍应态度好nice ah^_^不过呢......呢间cafe有分露天同室内既,我地简系坐系露天,有d后悔,坐露天位要涯埋二手烟,too bad!!!

今次系同朋友去食lunch,
set lunch

心太软
先讲心太软,简直冇得顶,太好味啦~~
不过个cheesecake唔系好得,太甜啦,好难入口。
所以个cheesecake我地都系食左一半就冇食到啦。

另外讲到服务方面,都十分好啦。

坐露天位要涯埋二手烟,too bad!!!
2012-11-24
set lunch