餐厅: 南角
资讯:

2023-06-16 195 浏览
#搞串个pantry系外门望就已经觉得呢间餐厅好有特色,怀旧嘅折叠铁闸🚪,而里面嘅装修,亦有新有旧,保留咗一啲旧时代嘅招牌🏮、装饰品等等。今次就嗌咗班尼迪蛋烟三文鱼酸种多士($98)🥪、传统法式橙酒班戟($38)、斑兰咖啡($56)🍹。班尼迪蛋烟三文鱼酸种多士🌟🌟🌟🌟多士外脆内软,好大块💥。而班尼蛋整得几好,一切开,蛋黄就流出嚟😋,非常吸引!而蛋上面嘅荷兰酱都几夹,好creamy ,连埋蛋、多士一齐食刚刚好🤩!成个set食完都几饱,份量充足。传统法式橙酒班戟🌟🌟呢个就相对逊色。班戟浸住咗啲酱,变到好腍。而且食落口,味道不太讨好😣,橙汁嘅味比较多。斑兰椰啡🌟🌟🌟🌟杯咖啡入面有椰奶🥥、椰子雪糕🍨。雪糕会融化喺咖啡入面,饮落口,椰子嘅味道同咖啡好夹,淡淡嘅甜味🤤、清香,非常配合咖啡嘅甘苦!
#搞串个pantry

班尼迪蛋烟三文鱼酸种多士🌟🌟🌟🌟