2024-01-17 75 浏览
观塘除左工厦有野食之外,商场入面都有好多野食。裕民坊依间Black Coffee,一入商场左手边搭升降机就到。佢啲嘢食都唔错,首先叫左个龙虾浓汤意粉配虎虾。意粉食落好顺滑唔会好干,亦都唔会太湿,虎虾有咬口。而双重芝士蕃茄酱炒意粉肉丸有好多芝士,如果有更多肉酱会更好食!而且每款主食会包沙律,有蔬菜配搭,相当健康。当然,如果你惊唔够饱,可以沙律转薯条。如果你钟意甜品,我推荐你试下佢地嘅香蕉船(朱古力及云尼拿雪糕)。云尼拿同朱古力雪糕都非常滑顺香甜。餐厅嘅冻美式咖啡同白桃手摇冰茶都非常特别。冻美式咖啡浓郁香醇,带有微苦的味道。白桃手摇冰茶有清新的茶香和白桃的甜味。两款饮品都非常解渴。