2021-11-09
好友要移民同佢Farewell食餐好嘅😌😌大家都返尖沙咀见到这间Eddy Chu评价很不错,想是很久一于book定枱😜😜店员好Nice,介绍咗餐牌,安排咗靓景座位俾我哋,望住咁靓嘅view真系嘢食都好味啲啊😍😍明炉海龙王 这个是新菜式 特别调制嘅蕃茄汤底 配上一级海鲜 最紧要上枱即刻食保持嫩滑 鲜味又开胃精选五道菜套餐,啱晒我哋大男人,份量很多呢头盘 蟹肉三文鱼沙律🥗蔬菜新鲜、爽脆!加上黑醋绊住三文鱼一齐食,好夹😍是日餐汤好正啊,香浓creamy 并非一般是日餐汤🤣🤣冬阴公年糕,好特别嘅组合😜出奇地好味😋冬阴功够正宗,配上年糕烟烟韧韧,算是一道fusion 菜精选杂扒,5成熟分别有鸡扒、牛扒和大虾,伴番茄蓉!鸡扒外皮煎得超趣鸡肉嫩滑牛扒 牛味浓郁,食得出高质牛,大虾爽口弹牙,一道菜可以食到几个喜欢嘅食材,不错的选择👍👍柠檬梳打-柠味十足,夏天饮最适合🥳最后食埋甜品🍮真系捧住个肚走啊,甜品decoration好靓🥰🥰五道菜大男人都够晒饱🤣🤣而且样样都高质!仲望住靓靓无敌大海景,下次带老婆过嚟庆祝周年纪念日🌹
精选五道菜套餐,啱晒我哋大男人,份量很多呢
头盘 蟹肉三文鱼沙律🥗
蔬菜新鲜、爽脆!加上黑醋绊住三文鱼一齐食,好夹😍
是日餐汤好正啊,香浓creamy 并非一般是日餐汤🤣🤣
冬阴公年糕,好特别嘅组合😜
精选杂扒,5成熟
分别有鸡扒、牛扒和大虾,伴番茄蓉!鸡扒外皮煎得超趣鸡肉嫩滑
柠檬梳打-柠味十足,夏天饮最适合🥳