2018-04-08
假日嘅旺角周围都人头涌涌,特别系晚餐时间周围都要排队等位,不过好在旺角好多楼上餐厅,所以上网时间我都系会搜寻一啲隐世楼上餐厅试一试!今日拣咗一间位于信和中心潮流特区斜对面的大厦,好多层都系餐厅来的,大厦位置当日好容易就揾到餐厅位置都几大,仲有分A B两边.装修也10分舒适有家的感觉!特别一提有两张大梳化,多人聚会一流,好少餐厅有咁大地方咁大将梳化一齐坐今日叫了他们晚餐套餐$114,日式黑椒牛柳粒饭!首先睇价钱属于中下,而且份量都几多!应该话系好多食唔晒. 黑椒汁辣辣带点甜好开胃,送饭一流,牛柳八成熟口感好好!晚餐跟餐中可以选择$38以下饮品,过咗补差价就可以,他们有好多特色饮品选择! 今次我就拣咗特浓朱古力! 朱古力味香浓,加上cream的幼滑,正!个人口味苦多少少就正啊!总括,地方舒适,唔使同人迫,可以静静地食过闹市晚餐!不错选择