2019-10-24 868 浏览
约左朋友庆祝生日,挂住Espuma 的窝夫,所以就约左朋友系湾仔呢间分店食!食过咁多间分店,个人觉得湾仔同中环比较出色。由于朋友未到,我又好肚饿,于是点左个招牌水果茶同埋茴香蜜糖鸡翼食住先。 茴香蜜糖鸡翼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鸡翼控的我食过无数的鸡翼,呢个配搭第一次食到,孜然味加蜜糖味竟然出奇地夹,甜甜的蜜糖味过后有少少孜然香味,令我食唔停口 招牌水果茶👍🏻👍🏻👍🏻唔记得左影相,水果茶用小蜡烛㷫住,暖暖的,值得一赞,水果茶不会太过甜朋友到左之后我地点左个牛油果沙律,西班牙海鲜饭牛油果沙律👍🏻👍🏻👍🏻菜新鲜加上牛油果,面包碎,未以好味 西班牙海鲜炒饭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻份量好足,有好多海鲜,有虾,蚬,鲍鱼⋯⋯⋯2个人食左半个仲可以一人打包一盒第二日Lunch 食玫瑰乌龙茶窝夫配焦糖雪糕👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻生日饭当然唔少得甜品啦,朋友到之前已经同餐厅夹定左在甜品上写上Happy birthday and 朋友名👍🏻讲番甜品先,乌龙茶cream好特别,好味道,仲有玫瑰酱唔会太假同唔会太甜,配埋焦糖雪糕正,第二个胃即刻开启,好满足的一餐!

茴香蜜糖鸡翼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

招牌水果茶👍🏻👍🏻👍🏻

朋友到左之后我地点左个牛油果沙律,西班牙海鲜饭

牛油果沙律👍🏻👍🏻👍🏻
菜新鲜加上牛油果,面包碎,未以好味

西班牙海鲜炒饭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

玫瑰乌龙茶窝夫配焦糖雪糕👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻