2018-03-02 864 浏览
一直都想去一D特别既Cafe食饭,今日终于有机会了!已于Openrice book位,6点半准时到达,我们是第一枱客人,侍应示意我们自行拣选2人枱座下,于是我就拣左窗边的位置。Cafe的装修几特别,因为佢入面每个边位都会用于黑色勾划返出黎,感觉好卡通,好得意。Dinner Set只有3款选择,我地拣左1个炒意粉,1个蜜糖烤鸡配薯菜。叫餐之后周围影一下,好快就有饮品送到!因为唔饮得冻野,所以两个人都叫左壶茶饮,一壶系Grey Earl,一壶系Peppermint!我个人就较为中意饮Peppermint,因为有几声咳,饮左落去舒服好多!再过多一阵就上餐汤,餐汤味道都还可以的!主菜来了!两个主菜的味道我都觉得普普通通,唔系好特别。总结如果想去Cafe倾下计呢间OK,因为够静!如果影相都OK,因为装修都唔错!但如果著重食物方面的话,可以再谂谂!P.S. 上菜速度都几快呀,可能我地系第一枱客人吧!
一直都想去一D特别既Cafe食饭,今日终于有机会了!
再过多一阵就上餐汤,餐汤味道都还可以的!
主菜来了!
两个主菜的味道我都觉得普普通通,唔系好特别。
P.S. 上菜速度都几快呀,可能我地系第一枱客人吧!
2018-03-01