近排荃湾西呢边开咗好多新商场,而一直喺度装修嘅如心广场又重新开返,咁我就趁佢行Donki 之前喺度睇吓有咩新铺头啦😆😆行都有攰会地,见到呢一间新coffee shop有几靓㖞咁就入去坐下😍铺头嘅环境啊用咗玫瑰色同埋白色,啱晒想影相嘅女仔呀,我就拣咗系近落地玻璃窗𠮶边嘅位坐,贪可以睇下风景😀😀坐低之后啲嘢就即刻送上Menu,然后拣好之后就自己行去收银度order👍🏻最后我哋带咗一杯Flat White ($42) 同埋一杯 Rose Tea Latte ($42)咖啡我就系话特别有认识,但饮落两杯都几好味,好香,最紧要系个样靓靓🥰🥰而且呢个位可能比较隔涉,人唔系话好多,如果要出去做嘢见客都可能会嚟呢度,下次未食嘢嘅都想试吓佢啲嘢食啊!
Rose  Tea  Latte
Flat  White