餐厅: 本原純素
资讯:

本身我对素食兴趣不大,但有朋友去过LEE 间素食店食过,仲赞不绝口, 我就叫佢带我嚟试下,果然一试难忘😊🍝担担炒意粉 $118, 入面有素肉丝,西兰花根,洋葱加埋花生酱同辣椒, 辣辣地好惹味 🥯鱼香茄子贝果 $98, LEE 个必试贝果, 入面有茄子,新猪肉,咸鱼,芝士,海苔,甜椒,芝麻, 真系估唔到素食鱼香茄子加埋贝果系咁夹,真系同茶记嘅鱼香茄子冇分别 🍕四重芝士薄饼 $128,入面有哈瓦蒂芝士,车打芝士,莫扎里拉芝士,烟熏芝士,咸咸地, 加埋枫糖浆(可以自行调配)又系另一种味道 最后叫咗香蕉核桃蛋糕 $38,同埋素蛋糕🍰 $48, 因为我唔系好钟意食太甜嘅嘢,谂住食少少试下, 点知食落唔太甜,味道好好, 食下食下比我每款食咗半件,好彩朋友叫我要留返半件比佢,唔系佢都冇得食🤣 🫖茉莉花茶 $68🍹柑桔柠檬梳打 $38

🫖茉莉花茶 $68

🍹柑桔柠檬梳打 $38