2022-09-30 172 浏览
我好少可食完会打食评,但呢间嘢真系顶唔顺,一定要劣评!!!首先,卫生情况好麻麻,我坐单人位,坐咗无耐,只脚痕!啲枱、椅子嘅木系晦晦地,对住前面就系厨房,好焗!我嗌左鱼汤沾面,面条都ok,但鱼汤好咸!块豚肉只系煎咗一面,另一面系白色…即系冇煎过,求其煎熟一边就算。见到有其他食评都话个出餐阿姐态度差,真系好差!佢哋讨论紧买边只马,「未x开场啦」、「个只唔x得」,夹杂晒粗口,又闹其他同事「你爽手啲得唔x得?」、「咁咪我做x晒?」、「做x死我㖞」。我心谂,开放式厨房,你都仲可以倾计倾成咁,完全当客无到,非常恶劣!我见呢间嘢都唔少正评,抱住一试态度去试吓,但劣评嘅评价仲更加符合呢间餐厅现况!我食咗20分钟,但呢20分钟系好难受。
我好少可食完会打食评,但呢间嘢真系顶唔顺,一定要劣评!!!