2019-07-10 193 浏览
听闻朗豪坊有新野试 台湾野 仲要sell麻辣 咁无得唔试 排左4,5个字 入到去位就唔算多 但全国语式招待 令人有外游感 我呢d懒人 一定系叫招牌野 招牌麻辣牛三宝刀削面 居然有鸭血 另外用既系牛颈脊,牛𦟌,牛面肉,牛𦟌做到口感软林,好正,麻辣味亦唔会太抢,唔会辣到咩都同一个味,鸭血上品,非常软滑,牛面肉口感比较韧,未必人人岩食,不过82蚊食足三种牛加鸭血加豆腐加面,性价比的确高。另外,炸三宝的确唔错,由其地瓜条,外脆内软,外面沈左梅粉,外层微酸但入面甜得可以,一食上瘾,最后食埋个芋泥手抓饼,d芋泥系多到涌出黎,一咬就漏,外层手抓饭够脆,同入面软滑既芋泥非常匹配,心满意足的一餐,埋单加埋一居然唔驶200蚊,性价比高,有下次有下次

招牌麻辣牛三宝刀削面
2019-07-05