2024-03-29
Enchanté📍尖沙咀金巴利道40号MW Plaza地舖我哋order咗🥖🍸白酒炒美国蛤蜊配蒜蓉包💰230呢款白酒炒美国蛤蜊真系一绝!白酒带出咗蛤蜊嘅鲜甜味道,仲有啲微微嘅辣味,好开胃。蛤蜊肉质鲜嫩,食落好弹牙,同埋配咗蒜蓉包真系一绝搭配!蒜蓉包香脆有咬劲,同白酒炒蛤蜊一齐食,味道更加丰富。整体黎讲,好滋味,令人回味无穷。份量够大,够饱足,好适合同朋友一齐分享。如果钟意海鲜同酒类嘅朋友,真系要试下呢道白酒炒美国蛤蜊配蒜蓉包,绝对唔会失望!焗法式田螺💰165焗法式田螺味道真系好浓郁!田螺肉质鲜嫩,配上香浓嘅法式酱汁,入口即化。酱汁带有蒜味同埋香草嘅香气,令田螺更加美味。焗烤后,田螺表面微微焦香,内里多汁,食落好有嚼劲。整体口感丰富,令人回味无穷。份量适中,够饱足。绝对会让你满足!🐮香烤牛骨髓配多士💰165呢度嘅香烤牛骨髓配多士真系好正!牛骨髓烤到金黄香脆,入口即溶,滋味浓郁。骨髓嘅浓厚牛味同埋丰富嘅脂肪,同多士嘅松软口感完美结合。每一口都系一种享受,好满足!多士表面酥脆,内里软熟,配上牛骨髓一齐食,味道更加丰富。#法国菜#味道吸引#海鲜#酒#香港好去处#尖沙咀好去处#金巴利40号#香港
📍尖沙咀金巴利道40号MW Plaza地舖
我哋order咗
🥖🍸白酒炒美国蛤蜊配蒜蓉包💰230
焗法式田螺💰165
🐮香烤牛骨髓配多士💰165
#法国菜#味道吸引#海鲜#酒#香港好去处#尖沙咀好去处#金巴利40号#香港美食 #西餐###相机食先#庆祝生日#纪念日#朋友聚会#打卡#香港必食#美食推荐#香港#hkfoodie#tsim sha Tsui #hkfoodie#