2020-06-01 210 浏览
男朋友话一定要写食评系列😂为预祝我生日,佢带左喜爱文具而且系本地品牌文具小店做紧既我黎到呢个文具主题冰室。对面就系银の文房具,呢边犹如展览馆既延续,细心望望周围,会发现好多细微位置放咗古旧文具。卡位既陈室十分用心,食住野欣赏旧时嘅文具,诉说儿时,对于八十后嘅我们而言别有风味。讲起食物更是有心,龙脷柳上铺上薄薄嘅青瓜片,彷如鱼鳞,别有心机,而且味道清新。 海南鸡饭更是嫩滑,配上油饭一流但瑞士鸡翼略为淡味,只系面头铺汁,所以显得第一啖偏咸,感觉一般。再讲服务,店员很是细心,会小心留意顾客嘅需求,而且用餐后会咨询意见,感觉多份贴心。临走前店长都好客地介绍铺前的文具,有意可一人拎一份心水,话唔定寻到宝,免费嫁!(前提系要惠顾在先)
男朋友话一定要写食评系列😂

海南鸡饭更是嫩滑,配上油饭一流

龙脷柳忌廉柠檬意粉🍝
瑞士汁鸡翼