2024-05-21 293 浏览
平日基本上冇机会去荃湾,今晚等睇Diana Krall演唱会,咁就早啲去,坐低饮杯咖啡睇吓书。新装修嘅Pacific Coffee变晒灵堂风,本人都系钟意以前红色底加黄灯嘅装修……不过呢间分店嘅优点系,好多座位,但系另一个缺点就系,座位上面嘅咕𠱸都非常之污糟……本人转咗两次位,两个位都非常之冻,应该系同个商场有关。女士就可能要带多件外套先会坐得耐。本人嗌咗Flat white,以为Default系会比瓦杯,点知系纸杯,可能唔够人手洗杯挂。杯咖啡冇乜特别,普普通通,当然就唔会有拉花。去到七点嘅时候,职员同本人讲,个区域要关闭啦……好彩我就已经坐咗一个钟,啱啱坐低又唔知嘅话,应该都会好无奈。

Flat  White

2024-05-18