2020-04-30 336 浏览
成日嚟到D2 Place 都系帮衬楼上嘅素食店,今日决定试新野!餐厅门口未算非常吸引到你必定要入去试既程度,但员工热情同友善态度值得加分!食物方面主要以西式为主,午市餐牌:意粉、汉堡包、扒类最起码有两款以上选择,餐牌入面亦有一两道泰国fusion菜。食物价钱大众化,份量好足够,连杯冻柠茶都大过出面茶记!而且全单免加一,真心觉得低!粟米忌廉汤:虽然唔大碗,但系绝对唔系罐头汤!因为食到有原粒同打碎左既粟米。烟三文鱼蚬肉扁意粉: 意粉多汁,软硬程度岩岩好!爆多烟三文鱼同蚬肉(蚬肉-我数过有12只),味道好之余仲好够饱。芝士牛肉汉堡跟薯条:芝麻包配上厚厚既牛肉层,咬既时候有肉汁,只系芝士层比较少,较为失色。P.S. 有留意过其他枱客人嘅餐点,都系非常大份足料餐厅员工服务态度值得一赞!

),味道好之余仲好够饱。

P.S. 有留意过其他枱客人嘅餐点,都系非常大份足料

餐厅员工服务态度值得一赞!
真粟米忌廉汤
Beef  Burger