2023-08-22 1259 浏览
系旧式屋邨里面竟然潜藏住一间食物性价比高,环境好既餐厅。呢日同朋友一齐黎呢度食lunch兼庆生,可能系正屋邨楼下又较偏,所以午市时段唔多人。一行十几人就去左呢度开餐。午餐价钱合理,白汁海鲜意粉都系收$78,有焗饭、All day breakfast、面,选择都唔少包饮品,有啲仲会包埋汤/沙律,餐饮转特饮如Mocha之类都只系$8就饮到,加$22仲有埋甜品,食物份量好食足饮品又大杯,唯一唔好就系不收现金,只收电子支付。呢间餐厅有几个贴心位,朋友同餐厅讲我生日,佢地就系碟上写埋字、点埋蜡烛仲主动帮手影相,当日实在太多人,所以职员都好好咁帮手调动啲座位,提出射灯晒住对眼,又主动即时帮手调整,服务真系好好。呢度除左系一个食饭既好地方,原来仲有得唱K,朋友预先订左,虽然地方唔大,但房间设计不俗,早一日仲update啲新歌俾我地唱,真系好贴心。一小时$300,但只要book K房之余又同时用餐,可以即时在餐费扣减$100,几个人除返开,计落都唔算贵。呢度仲无限时任你坐,好适合倾计食饭。目测假日中午都唔多人,希望呢啲咁高质既餐厅仍然有生存空间。下次再去要试All day breakfast,真心好大
系旧式屋邨里面竟然潜藏住一间食物性价比高,环境好既餐厅

目测假日中午都唔多人,希望呢啲咁高质既餐厅仍然有生存空间。
下次再去要试All day breakfast,真心好大份。
2023-08-13
午餐