当日sunny day,我地等位等左10min,我地入座后坐的座位,虽然窗帘系落左3分之1,但根本都遮唔到阳光....所收有点儿曝光的感觉呢...搞到双眼唔系太舒服~所以我见隔黎张桌的男客人也感到眼部不适,佢就转左卡位~职员服务态度good,即使有个职员系病左,但佢仍认真地工作~我地order完之后有覆单~又无错漏呢!幸好1:55pm左右有d客人离开,咁我地就可以转桌喇~连刚上菜的什锦菠萝炒饭也一连调往新的桌子,职员态度good,说话clear,也没有丁点儿出菜呢 什锦菠萝炒饭提子干略为甜,多腰果,肉松,什菜粒,菠萝粒~炒饭又唔会好油腻,口感很好呀,good日式海鲜薄饼 $22等左17min左右~共4件,原来几大份呢~附紫菜条及幼滑的沙律酱喔~good 带点儿卜卜脆~馅料有蟹柳,虾! 整件唔算好厚身~set lunch 白咖哩猪扒饭 $39其实我想配时菜的,点知职员话无时菜...所以配甜品..系芒果布丁...但系跟餐的芒果布丁漏上,催完唔够1min,便补上了 芒果几挺身,味道唔会太甜,味道ok!共3块猪扒,以为好细块tim~白咖哩汁tasty~的确值得推介!即使你唔食得辣,也可以点呢

当日sunny day,我地等位等左10min,

什锦菠萝炒饭,多肉松,腰果!!正

日式海鲜薄饼 $22
日式海鲜薄饼
味道ok的~
带点儿卜卜脆~馅料有蟹柳,虾! 整件唔算好厚身~

set lunch
白咖哩猪扒饭 $39
白咖哩猪扒饭
其实我想配时菜的,点知职员话无时菜...所以配甜品..系
跟餐的芒果布丁
芒果几挺身,味道唔会太甜,味道ok!

共3块猪扒,以为好细块tim~白咖哩汁tasty~的确值得推介!即使你唔食得辣,也可以点呢款饭试试看~酱汁有少许咖哩味,带浓香的忌廉味
但系个白饭球几硬...幸好可以沾上白咖哩汁来吃~

跟餐饮品
冻薄荷绿茶 (少甜)
有一「旧」似jelly的东东,幸好叫左少甜,所以又唔会觉得好甜~薄荷味道ok的~
而家人点的饮品明明要走冰少甜,但waiter上菜果阵留意到厨房出错 ,明明叫左少冰,少甜,但只系整左少冰,仲问我地介唔介意?真系有责任感

鲜茄芝士焗饺子 $29
鲜茄芝士焗饺子 ~非常好味~
口感有点似水饺的感觉~可能无用煎及油炸的关系吧~个饺子皮带少少弹牙~绝不油腻
馅料很好味,猪肉够咸,椰菜爽脆~芝士又唔会过多~鲜茄酱good!
埋单 $141.9~
附$14 现金券~

而我食饱后举高双手挥一挥,有个waiter以为我需要落order...哈哈
等位的纸仔~
menu set
桌上摆设
什锦菠萝炒饭,多肉松,腰果!!正
白咖哩猪扒饭
鲜茄芝士焗饺子 ~非常好味~
日式海鲜薄饼
味道ok的~