2024-01-18
🧑🏫性价比:🟢🟢🟢🟢🟢🧭美食体验:非常和式的美味咖啡店。交通算好方便,食物都整得好靓,尤其甜品好好食。如果叫茶的话,可以无限加热水,之后慢慢叹茶。🧑🍳服务:非常热情,店员都好有Heart。不过铺头的硬伤无法以人力补救,佢地的厕所系要拎钥匙绕去大厦后面,开锁之后入单间。果个单间系超级黑,我当时系揾唔到灯制,如果你到时去到都揾唔到灯制就好尴尬喇,我系开手机电筒解决件事的比较推荐系附近去完洗手间先过黎📸打咭体验:室内装修系靓既,佢地有招牌的鹅卵石地下,但由于佢地真系地板黎,你根本唔会想放食物系地板打咭。结论系室内的打咭位其实无乜。过黎呢度都系集中注意力去慢慢品尝美食啦好想影相的话,出去店外面已经系壁画街,都好多位可以影到特别相
比较推荐系附近去完洗手间先过黎