午市当你忙,上菜慢就梗啦,都叫做法国速度唔计较,但收费唔老实,当客人傻既,认真有问题!我地都系旧客,之前都好欣赏佢地既crepe , galette等…点知……一个人食brunch set,另一个散叫,详情如下:Brunch 的no. 25 蕃茄蛋火腿 galette + 甜品 + 柠檬茶(加10蚊),另散叫 no. 28菠菜 galette($98), 总计是 $308打单时,佢计Brunch 的no. 28 galette +甜品+柠檬茶,另散叫no. 25 galette($128), 总计是 $348………!!!!足足贵左四十蚊!!!!我好肯定我地落单时,伙记系跟次序写单既,即系话贵那款galette是跟餐,平那款散叫,而我地都系自己食自己那份,点可能咁样取巧搏客人唔睇单,收贵我几十蚊??我即刻要求睇返brunch价钱对返,佢都好唔愿意咁俾我睇,最后佢经理出返张岩既单俾我,认真劳气就算食物几好,收费呃人都唔再到食啦,当我傻瓜呀?定恰我香港人先!

一个人食brunch set,另一个散叫,详情如下:

打单时,佢计
………!!!!足足贵左四十蚊!!!!

就算食物几好,收费呃人都唔再到
食啦,当我傻瓜呀?定恰我香港人先!

2018-01-27
午餐