非常差!块铁板唔热,牛三成变全熟!系OpenRice订咗位,去到见到餐厅应该唔够人手,安排位置非常混乱。我哋订咗生胴餐,叫咗牛柳配龙虾及肉眼配带子。等咗劲耐先有侍应得闲落餐,因为铁板本身都有热度所以牛扒想嗌生啲,我哋想嗌1成熟,个阿姐劲大声话「下 一成即系冇煎过系雪柜拎出嚟比你㖞」,然后话冇一成,其实港式扒房唔少有一成,金凰都嗌得一成熟,唔咗点解呢间唔得🙄 咁算啦,叫三成,谂住上到枱即刻夹落碟等佢唔好overcook,然后我哋等咗差唔多大半个钟都未有得食,唯有追下侍应,佢好似如梦初醒咁「系㖞 你哋仲未有得食」☺️坐落差不多一个钟后终于有得食啦,不过块铁板系唔热,个汁系冻,块扒叫三成系变咗全熟。其实食港式扒都预咗会过熟,但三成变全熟,块板又唔热系咩玩法?其他港式扒房嗌三成顶多变到七成,全熟真系过分咗。后来见到其他枱块板系热到有滋滋声,出晒烟,真系㷫咗,我比178蚊加一,等咗一个钟,你比啲咁嘅野我???块扒系好淋,因为食得出好多松肉粉,过分过金凰同花园餐厅,同埋黑椒味重过牛肉味,完全唔知食紧乜。望落份量好似好大,但食落完全系松肉粉嘅肉质,食完系唔饱。想买难受,大家可以帮衬下☺️

想买难受,大家可以帮衬下☺️
三成变全熟嘅肉眼
卖相好靓嘅生果☺️