2021-05-30
新蒲岗一向出名好多美食小店,今日行到去富源街,见到呢间’爸B烧‘再望下价钱,ok㖞⋯⋯咁就入去试吓好唔好食先😃餐牌只有两面+店舖写上的是日推介其实都好多款;肉、菜、内脏、海鲜,粉面类样样都有,真系花多眼乱🤪半打爸B串烧:猪牛鸡各二,三款之中我觉得猪肉最好食😋⭐️⭐️⭐️⭐️安格斯牛仔骨:好味,唔会太咸盐烧厚切牛舌:其实唔觉系厚切😅,不过味道唔错香烧腊肠:出奇地好食㖞⋯⋯平时唔钟意食腊肠,今日竟然抢住食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️辣肉碎茄子 : 超惹味👍🏻超好食👍🏻少少辣,食咗一啖就完全停唔到口,三扒两拨就KO左必食之选⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️烟肉肠仔卷 : 食串烧必点日本紫薯5粒:正常味,无特别椒盐粟米:有少少辣粉系上面,份外惹味,好识合佐酒小食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️麻辣鸡肾:第一啖食,咁似谭仔的蒜泥白肉的味道🧐,可能有好多蒜的关系😆😆再食真D,越食越辣,又认唔住不停食㖞🤣🤣⭐️⭐️⭐️⭐️泰式炒金边粉: 唔知系咪太多汁的原因,好鬼酸,同平时食的金边粉完全系两码子嘅事😅😅😅😅😅都系食串烧啦😌食左咁多野都唔洗四百蚊,真系十分之抵食唔怪得我6:30pm 入坐都已经坐满一半人啦⋯⋯所以想食真系book定枱好D👍🏻
餐牌只有两面+店舖写上的是日推介
安格斯牛仔骨:好味,唔会太咸
盐烧厚切牛舌:其实唔觉系厚切😅,不过味道唔错
必食之选⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
烟肉肠仔卷 : 食串烧必点
日本紫薯5粒:正常味,无特别
⭐️⭐️⭐️⭐️
😅😅😅😅😅都系食串烧啦😌
食左咁多野都唔洗四百蚊,真系十分之抵食
爸B串烧
辣肉碎茄子