今次系黎呢度附近饮嘢嘅之前见到,见佢门口咁神秘就唔打唔撞入去试吓🤭<<板烧安格斯牛>> $108加 $38 配埋 秘之饭素、枫糖流心鸡蛋、樱花昆布汤 $38 安格斯牛片有成13块之多! 每一片都会有厚度,唔会系薄薄一片令你食唔到任何感觉!👍🏻👍🏻👍🏻安格斯牛片肥瘦分布均匀!板烧牛同韩烧一样,系板上面烧可以自己随意控制生熟程度,呢片生D,呢片熟D都完全冇问题^^店员好贴心咁提醒你用板上面既牛脂先抺块板一次,系一阵煎牛果时可以食到牛既原汁原味!系咪好吸引呢~🤤🤤🤤(见到相都谂番起果片牛系几咁好味! 好想再食呀!!!)就算将佢烧到全熟,块牛肉片都依然系好嫩滑!!! 男主角都话要比只手指公佢! <<秘‧烧牛肉野菜锅>> $98都一样加$38 配埋 秘之饭素、枫糖流心鸡蛋、樱花昆布汤 呢个<<秘‧烧牛肉野菜锅>> 店员话系已经熟左既慢煮牛黎~ 等个锅热左就食得架喇!Menu上介绍话汤底系用左牛骨、牛肉、甘荀等蔬菜去熬既!我试左一啖个汤头又真系几甜同牛味几香浓! 而且甘荀已经开始熬到溶溶地,D牛既鲜味仲

<<板烧安格斯牛>> $108

系咪好吸引呢~🤤🤤🤤
(见到相都谂番起果片牛系几咁好味! 好想再食呀!!!)

<<秘‧烧牛肉野菜锅>> $98
都一样加$38 配埋 秘之饭素、枫糖流心鸡蛋、樱花昆布汤

Menu上介绍话汤底系用左牛骨、牛肉、甘荀等蔬菜去熬既!
我试左一啖个汤头又真系几甜同牛味几香浓! 而且甘荀已经开始熬到溶溶地,D牛既鲜味仲出!❤️

再试一下个牛! 牛肉块真系好软稔松化而且入味!! 而且牛肉入面仲连住脂肪~ 令到香味更上一层~❤️
大推! 而锅入面既菜比鲜甜既汤浸住都好正! 吸晒D精华! 我都忍唔住要用D汤黎捞饭😬😬😬😬😬

秘之饭素: 好大的一碗!!! 比起平时食吉列牛既店大碗好多!!!
佢地既珍珠米米香几足够,饭面洒上左饭素同鱼汁(?)令男主角KO左成一碗半

枫糖流心鸡蛋: 正正常常既流心鸡蛋

樱花昆布汤: 个汤就比较清清地,岩哂食完板烧牛饮!去一去油腻嘛~
2019-02-13
  • 板烧安格斯牛定食