2023-05-24 70 浏览
之前经过都想试下呢间野, 都计划下一次有机会就过黎食, 今次系机会啦。星期六的下午, 无谂过停车场都仲有位, 实在太好。系餐厅门口睇多次menu, 其实唔算好岩, 但都决定一试。入到餐厅, 楼底好高呀, 本身谂紧好唔好坐窗边既2人位, 谂紧既时候, 侍应就安排左一个4人位俾我地。坐低之后, 望住出面的景, 叹住冷气, 好舒服呀, 果然好位。我地都想食薯角, 所以一齐都各自叫左鱼柳汉堡, 不过鱼柳有少许腥, 其他都合符价位, 下次试下食其他。套餐包沙律, 汤, 主菜同餐饮。好耐未试过系香港用呢个价钱食得咁开心, 因为侍应的服务真系好好, 佢地好有礼貌, 好到我一定会介绍其他人黎, 自己亦会同屋企人再黎。店员唔会催你食快D交台, 食完沙律前菜先上汤, 饮完汤再上主菜, 一样一样黎, 令人好舒服, 平时都好急住食野, 今次真系慢慢享受。我只手有D痕, “抓”左几下, 侍应即刻问我驶唔驶蚊怕水, 好主动, 今时今日真系好难得, 即使食贵的餐厅, 都无呢种服务。带狗狗/宠物的朋友, 可以坐出面outdoor 呀。
星期六的下午, 无谂过停车场都仲有位, 实在太好。
系餐厅门口睇多次menu, 其实唔算好岩, 但都决定一试。

套餐包沙律, 汤, 主菜同餐饮。

带狗狗/宠物的朋友, 可以坐出面outdoor 呀。