2023-09-04
🏮🎏🎏🎏~醉忘鱼屋~🎏🎏🎏🏮今次又试新嘢啦🎉都系登龙街永光中心,13楼开咗一间新嘅居酒屋,装修简洁舒适,有好多唔同嘅酒做装饰,新派居酒屋嘅装修👍🏻呢度个老板本身系鱼类批发俾一啲高级日本餐厅,所以呢度嘅刺身系一定有质素😊而且价钱性价比非常高👍🏻🏮今次我哋叫咗两个午餐🏮🎏醉忘精选刺身五点~$228(除咗有基本嘅沙律、前菜-薯仔沙律、味噌汤,而且佢哋嘅刺身系非常非常新鲜同埋大件😂老板非常大方👍🏻👍🏻钟意食刺身嘅朋友一定要试吓👍🏻🐟深海池鱼🐟赤身🐟油甘鱼🐟间白🐟金目鲷🐟真系分量十足!推介)🎏醉忘精选10贯寿司配乌冬~$198(我非常喜欢呢一个餐,因为可以一次过食到10款唔同嘅刺身,而且非常新鲜有质素~烧左口鱼边、三文鱼、海鲷、大拖罗、赤身、带子、深海池鱼、金目鲷、间白、油甘鱼~食完10件寿司仲有一碗好滑嘅乌冬等紧你😂)🎏午餐仲可以加$38有一杯白啤
🏮今次我哋叫咗两个午餐🏮
🎏醉忘精选刺身五点~$228