2014-05-07 1714 浏览
今日我同老板提早一点出来吃饭,早一点应该无咁多人,服务各样都会好啲,但结果真系另我地好意外,系出奇地差。一来到,侍应安排我地坐边到,系一张四人枱,一边有个留坐的板,咁个侍应问下佢其他同事系留两个人定四个人的位,咁那个人答佢系两个人,那个侍应便安排我们坐这张枱,正当我们开始点菜的时候,个经理同我地讲,唔好意思呢到系留咗四人位,麻烦你地转过另一张枱,我老板当然唔应允,因为个侍应当初问过其他人才作出这样的安排,最后我地都有转位。跟住令我地唔高兴的系,当时同我地落单的人未落完就走咗,个收银系负责入机的人,佢见我地张单有3个汤面,系咁问边个落单,因为我地同佢讲我地都未落完单,个经理见到佢都觉得烦,话改就得啦。跟住我地听到个经理讲鸡汤要半个钟先得,当时只不过系12点半,唉!!咁样点做生意,都未正识系午市高峰。我地隔离坐咗个熟客,佢一坐低个个都来打招呼,佢仲可以指定订边张枱,佢落完单个侍应同佢讲加5蚊有豆浆,但系佢无同我地讲,我唔系介意有无得饮,但系我唔高兴佢地唔系一视同人,对客唔公平。佢地咁的服务态度真系唔系好得,我地一定唔会再去。

佢地咁的服务态度真系唔系好得,我地一定唔会再去。

2014-04-30