2018-08-27
[ 难得高质的午餐 ]••最近男朋友转左去中环附近返工☺️成日都可以约我食Lunch,我地通常就会食好啲❤️呢间绝对系要再回头啊!日式西餐厅,小店老板又nice,感觉到佢用心做好食物👍🏻-🔹焗赤鸡隆摩鸡腿配黑故椒饭($158)⭐️8.5/10呢款系餐厅老板推荐既🙌🏻用热Pan上枱,然后店员会淋上酱汁,沙一声出哂烟超香😍急不及待叫男朋友切开分左佢,一开见到入面啲肉已经知道好正!真系不愧系餐厅皇牌,真心皮脆肉嫩,仲好多汁👅佢用上鸡腿,每个位既肉都好嫩,我好钟意呢个呀!-🔹广岛蚝新鲜意大利扁面($118)⭐️8/10男朋友就特别钟意呢个👀我觉得都好好味!有6只蚝,蚝肥美又唔腥,仲都几大只😋意粉做到al dente有咬口👍🏻我地最钟意系个意粉汁,好好味,唔识形容,你地要黎试下!❤️-▫️午餐跟餐汤法包🍲汤系法式薯仔汤好味啊~-🔺下次Lunch要再黎试埋其他😍
日式西餐厅,小店老板又nice,感觉到佢用心做好食物👍🏻
🔹焗赤鸡隆摩鸡腿配黑故椒饭($158)⭐️8.5/10
🔹广岛蚝新鲜意大利扁面($118)⭐️8/10
男朋友就特别钟意呢个👀我觉得都好好味!
▫️午餐跟餐汤法包🍲汤系法式薯仔汤好味啊~
🔺下次Lunch要再黎试埋其他😍