2021-10-21 203 浏览
SuperDon都系久闻大名,Bookmark左好耐想食既一间!今次因为经过铜锣湾,行过咁啱见到🤤🤤而且我咁啱肚饿就入左去啦!店内装修好精致,一度令我觉得系食Cafe既😂不过店内真系好有日式气氛,所有既Poster都系日文㗎~餐具套装都系传统日式木餐具,连茶都系麦茶😍我叫左:💟【和牛鹅肝丼 $108】钟意食牛既朋友真系有福😍因为系劲多和牛,有成六、七块,而且块块既口感都系有韧韧地,但系又唔会咬唔烂,超正!!鹅肝都系充满住邪恶既味道,煎得好好味🤙🏻不过呢,我就嫌酱汁有d甜,而且我以为饭入面本身冇酱汁,所以加左d,结果系超甜,甜到我食唔落饭。所以大家下次去就唔好加酱汁啦(除非你好好甜啦)。汤同沙律都唔错。以CP值黎讲,真系几抵食。因为佢比得好多肉😍😍本身觉得少贵,但系佢咁多块和牛真系食得好满足。

我叫左:

💟【和牛鹅肝丼 $108】