2009-07-10
同事要接受特大惩罚.请左我地成team人lunch食outback!多谢 "jaxxsxn"想book 定位.打左好多次都无人听啰.想唔想做生意嫁?6个人每人叫左1个lunch set,另加芝士薯条来lunch set之前先上黑糖面包,味道甜甜加微暖,好美味!! 再加洋葱汤~(本人口味)觉得超正,味浓又唔带苦!BURGER - 好足份量呀.芝士都溶晒.一个女仔可能会食唔晒FISH& CHIPS - 炸鱼柳外脆内暖.肉质好滑~CHICKEN ON THE BARBE - 烧鸡外层有好多香草,再加烧烤汁,鸡胸就算烧左都仲OK嫩~白汁鸡肉意粉 - 白汁味道唔会话好HEAVY,都仲可以接受~可惜鸡肉有D老..白汁三文鱼意粉 - 三文鱼足料又好味~好味道芝士薯条 - 基本似伴碟的薯角+芝士.加埋他他酱汁~好味道睇左其他食家的comment,都话reception 个女仔唔知做乜..我都想知.有无制服都唔重要.做饮食的女人长头发就应该扎起佢.好唔整洁又唔紧守冈位.成日揾人吹水,影响服务呀!!
想book 定位.打左好多次都无人听啰.想唔想做生意嫁?
6个人每人叫左1个lunch set,另加芝士薯条
FISH& CHIPS - 炸鱼柳外脆内暖.肉质好滑~
白汁三文鱼意粉 - 三文鱼足料又好味~好味道
芝士薯条 - 基本似伴碟的薯角+芝士.加埋他他酱汁~好味道