2022-08-25
暑假约埋同学仔一齐远径屯门,第一站我哋就去咗以恐龙做主题嘅餐厅~为食恐龙未入餐厅,已经见到有恐龙响门口欢迎我哋,入到去就更加多恐龙装饰,小朋友见到都开心。坐低之后,两个小朋友更开心,因为枱面有好多恐龙玩具比佢哋玩🤣连妈妈问猪仔包想食咩已毫无反应,完全沉醉响玩具世界里面🤣🤣🤣点完餐之后,除咗小朋友玩得开心之外,连妈妈都玩埋一份,重拾童真🤭🤭🤭我哋点咗鸡肉磨菇扁意粉、卡邦尼意粉、一客多味鸡翼和两杯饮料,虽然系平民小店,价钱相当亲民(食品85折,饮品半价),但食物卖相同味道绝不比西餐厅逊色,仲食到舔舔脷添😋,加埋两个靓靓嘅恐龙餐盘同餐具,小朋友食得特别开心😍临走仲有小礼物🎁比小朋友,真系好贴心嘅服务,两个小朋友都好开心好满足😊。如此用心嘅小店,下次去屯门一定要再帮衬👍🏻👍🏻👍🏻