2020-10-26 4767 浏览
小店位于观塘工业大厦,好受欢迎长期ꜰᴜʟʟ ʙᴏᴏᴋɪɴɢ架,所以想试既朋友仔记得打电话预约左先☎️♡ 焦糖香蕉•雪糕•法式多士 ♡$82 卖相100分📸 味道100分👅 谂起呢个法式多士又开始流口水了‼️ლ(´ڡ`ლ)ノ金黄色既法式多士蓬松软绵,可以闻到非常浓郁既蛋香味‼️口感好滑好似食紧鸡蛋布甸咁ᴄʀᴇᴀᴍʏ,同微脆既外皮形成对比,双重口感美味ᴅᴏᴜʙʟᴇ ᴜᴘ😚即叫即整既多士配上雪糕🍦吾洗形容都可以想像到系几咁正‼️٩(♡ε♡ )۶ 焦糖香蕉表面香脆又甜甜地,ʏᴜᴍᴍ👅$188 慢煮伊比利亚黑毛猪•西柚🥩 黑毛猪脾仔大大只,一切开就见到粉嫩既颜色,肉质好滑嫩😋 脾仔既边边位连住少少脂肪,一齐咀嚼之下啲油脂系口中慢慢融化🤤 非常之邪恶但又停吾到口👅 配埋调制既西柚酱汁,酸酸地食落无咁漏可以减低油腻感‼️好好味非常推介‼️$78 啡常朱古力咖啡☕ 首先可以饮一啖细细杯既espresso,店员介绍之下知道系泰国咖啡豆,味道对于我黎讲偏酸😆 之后可以品尝饮品中既朱古力雪糕,再将espresso倒入杯中搅匀,细味之下果然系好浓郁既朱古力咖啡☕ 就算啲冰融左味道依仍好够😋 呢杯饮品仲附送2小块朱古力,饮

♡ 焦糖香蕉•雪糕•法式多士 ♡

$78 啡常朱古力咖啡☕ 首先可以饮一啖细细杯既espresso,店员介绍之下知道系泰国咖啡豆,味道对于我黎讲偏酸😆 之后可以品尝饮品中既朱古力雪糕,再将espresso倒入杯中搅匀,细味之下果然系好浓郁既朱古力咖啡☕ 就算啲冰融左味道依仍好够😋 呢杯饮品仲附送2小块朱古力,饮一啖朱古力咖啡食一啖朱古力,整体味道又提升左变得更加浓厚‼️

• 焦糖香蕉雪糕法式多士
  • 慢煮黑毛猪