首先入座体验就好差,D店员个个黑口黑面。去到见我一个人指我埋一个bar台位坐,都无问题。问题系上一手食完d碗碟都未执好就叫我坐埋去。后来我自己稳张吉台坐仲要唔高兴,锭份菜单离我面前。本身都吞左啖气开始叫野食。叫左一碗黑豉油王捞粗面加坑腩同埋炸墨鱼丸,加杯冻柠茶,然后个服务员讲到名系56蚊坑腩面餐+6蚊转捞面+19蚊转双送(得两粒墨鱼丸)然后套餐叫柠茶加两蚊,所以埋单应该系83蚊,最后竟然收我91蚊。拿住账单去同收银讲,个阿姐又吾耐烦又讲唔清,系我面前按三次计算机,三次都唔一样价钱,最后开始发脾气,夹硬话自己已经收少我钱。我尝试耐心同距解释都一句唔聼。讲真的确系吾差10蚊8蚊,先勿论呢闲餐厅真心系好一般唔好吃吾值呢个钱,你连最基本收钱都收多人就系诚信问题。后来赶时间,都唔想嘈就比左91蚊,但真心好嬲。我希望大家就算想离试错,都要打醒精神,最好点餐果阵录音,费事死无对证!
2024-03-07