2014-09-19 496 浏览
第四次提交同一篇评论 希望可以刊登图片欠奉,因为完全冇心机影相路过几次,见佢招牌写清汤腩,应该唔系普通牛腩面,应该可以一试门口冇餐牌,入去之前其实好担心唔知会唔会好贵好在都只系比起巷仔颓面舖贵dd,系可接受o既价钱,但系!一打开门就有一阵扑鼻而来o既~~~~~~~~~~浓烈漂水味以为佢o岩o岩有d咩地方污糟抹完先咁大味,于是都系照坐低我叫左个肚河,唔系格仔肚黎o既汤底冇特别,而且牛肚过咸,一定要同河粉一齐食,真系太咸大人要左个腩面,真系唔知到底系食紧牛脂肪定咩黎,肥到呢..食咁耐牛腩都未见过咁肥,一路食一路咬走d肥,最后真系食得到o既所谓牛腩,都冇一条河粉咁粗食到大半,忽然拖地(绝对未到打烊时间)再次传黎浓烈漂白水味!即刻个鼻劲唔舒服,仲好快头痛.半粒钟拖一次地,系咪真系有咁o既需要?但系店内其他食客若无其事继续食,唔知到底系佢地个鼻唔好定唔觉得咁样有问题虽然我叫杯野饮少甜,真系做到少甜,但系我绝对绝对唔会再黎食喇,食到头都痛!
第四次提交同一篇评论
希望可以刊登

图片欠奉,因为完全冇心机影相
门口冇餐牌,入去之前其实好担心唔知会唔会好贵
好在都只系比起巷仔颓面舖贵dd,系可接受o既价钱,但系!
一打开门就有一阵扑鼻而来o既~~~~~~~~~~浓烈漂水味
以为佢o岩o岩有d咩地方污糟抹完先咁大味,于是都系照坐低
我叫左个肚河,唔系格仔肚黎o既
汤底冇特别,而且牛肚过咸,一定要同河粉一齐食,真系太咸
大人要左个腩面,真系唔知到底系食紧牛脂肪定咩黎,肥到呢..
食到大半,忽然拖地(绝对未到打烊时间)
再次传黎浓烈漂白水味!
2014-08-23