2024-09-16
呢日放假, 同一班朋友想亲亲大自然, 我地一行人有老有嫩, 拣左黎锦上路水尾村呢间富来优闲农庄, 呢个位置都唔算难黎~ 系锦上路国铁站一出就有小巴,落车行多10分钟就到~ 呢度仲有停车场, 泊车都好方便~ 我地黎既呢日系星期六, 不过可能因为天气比较热既关系都唔算好多人, 但呢个场真系岩哂小朋友黎放电! 呢度小朋友加$80 就可以玩泡泡池, 个泡泡池真系一D都唔弱, 工作人员不断帮手放D 泡泡出黎, 小朋友玩得好开心! 黎呢度记住帮小朋友带番泳衣,因为佢地有个小池可以入去玩泡泡, 唔带泳衣都要带多套衫, 玩完泡泡可以换! 呢度仲可以冲埋身添! 唔洗担心! D 泡泡唔 yip 眼真系好好玩! 另外仲送纸网可以捞金鱼, 同埋有5个游戏代币可以玩弹珠机, 篮球机等等,真系小朋友既天堂! 仲有可以玩钓虾/钓鱼/儿童电动车/喂小动物, 好多唔同野玩, 另外佢出面仲有个沙池, 仲有得踢波同有绳网玩下! 仲有波波池添, 岩哂一班小朋友黎玩! 大人就可以帮手烧野食, 野食都有唔少选择, 味道都唔错! 钓完D 虾呢就照称照买, 9蚊一两, 仲可以烧埋黎食, 大头虾超新鲜! 最紧要小朋友玩得开心! 大人都
另外仲送纸网可以捞金鱼, 同埋有5个游戏代币可以玩弹珠机, 篮球机等等,真系小朋友既天堂! 仲有可以玩钓虾/钓鱼/儿童电动车/喂小动物, 好多唔同野玩, 另外佢出面仲有个沙池, 仲有得踢波同有绳网玩下! 仲有波波池添, 岩哂一班小朋友黎玩! 大人就可以帮手烧野食, 野食都有唔少选择, 味道都唔错! 钓完D 虾呢就照称照买, 9蚊一两, 仲可以烧埋黎食, 大头虾超新鲜! 最紧要小朋友玩得开心! 大人都烧得好开心!