2022-06-14
[]😋上次经过太多人,又太肚饿,所以就冇等到。今次收工经过可能早,终于冇咁多人😝餐厅环境舒服,餐牌亦都好适合一家大细👍🏻🎈韩式猪手沙律 $92开头差谂住沙律只系得几片猪手,点知份量系full size架😂😂猪手好入味,上枱既时候仲系热辣辣👍🏻👍🏻🎈番茜海鲜蛋包饭 $138🎈牛肝菌蛋包饭 $102蛋包饭卖相精美🥰轻轻一切就可以做到熔岩效果👍🏻👍🏻就算冻左d蛋仲好滑😋 海鲜蛋包饭除左有大虾,仲有青口同埋鱿鱼,饭底都系有炒过👍🏻 牛肝菌蛋包饭相对就适合清淡口味,简简单单,配埋牛肝菌独有既味道🥰🎈清爽番茜有骨炸鸡 $118/半份餐厅提供有骨同冇骨选择,我个人就钟意比较食有骨嘅炸鸡,感觉比较Juicy🤣新鲜炸起真系超香口👍🏻半份份量都够2-3人食,仲有埋薯条,大大份,全份仲可以拣两只口味添😋🎈韩式杂苺牛角包窝夫 $72热辣辣既牛角包窝夫,杂苺配埋糖浆、Cream、同埋玉桂糖真系超夹,一份有两件,推介必食甜品👍🏻👍🏻👍🏻🎈清新香橙绿茶沙冰 $48🎈无花果梳打 $42推介香橙绿茶沙冰,绿茶味更比预期中浓👍🏻消暑解渴,非常适合食完炸鸡爽一爽😋😋
🎈韩式猪手沙律 $92
🎈番茜海鲜蛋包饭 $138