Score 数分: 65-70首先多谢大家睇我的食评,也相信睇得我今编食评嘅人,一定系靓仔或靓女,更或者相信大家都比较注重健康或外型。而这间餐厅应该就几适合大家。点解咁讲!? 因为佢份餐份量对于大食嘅你一D都唔够,但对于普通女士讲或者就刚刚好。而且,佢地D餐有不少女士钟意的 "少碳水"组合,咁当然啦,如果想食碳水,一样有(自己选择)。而且,最估唔到就系佢地竟然,真系竟然有鲜果特饮,真系最适合爱健康嘅你。所以,依个真系加分位!!! 佢地D特饮好Fresh,值得一试~好啦,又到讲重点嘅时候啦 - 味道: 麻麻!! 完! ..........咩话!? 冇啦!? 讲真,唔难食嘅,但又唔会比到个种 "哗! 好美味呀呀呀!!!" 嘅感觉你罗~ 讲坚,几十蚊,想点㖞~ 而价钱才面,对比起传统茶记就的确较贵,但佢又唔系茶记㖞,想食个干牛河,就直行转右再转左直行去其他茶记啦,唔该~ 佢地D菜叫有D日式又有D泰式,总之我就唔识咩 菜式啦~ 多国菜!? 鬼识咩,最紧要值!!! 所以,在附近返工嘅你,想试下新野,不防试试总结: 钟意我写食评嘅人就 "关注" 我啦~ Bye~
Score 数分: 65-70

总结: 钟意我写食评嘅人就 "关注" 我啦~ Bye~