2023-11-07 111 浏览
宵夜时间打算外卖串烧过口瘾,点知叫左一间非常难食串烧!首先OpenRice 揾左餐牌,whatsapp店舖落单,叫左7样食物:蒜蓉杂锦锡纸包烧鸡中翼鸡肾韭菜墨鱼串炸大肠凉拌鹅肠店舖回覆大概等20分钟,等左10分钟先出门,最后我去到仲要等多20分钟,以为慢工出细活,点知相反!从来未食过咁难食既串烧,鸡贤系干既,又干又硬又冇味!少少水份都冇,好似食紧汤渣咁!蒜蓉杂锦锡纸包入面劲多樽装蒜蓉粒,令到整包金菇娃娃菜又辣又冇味,会辣系因为太多蒜蓉!完全冇其他味道!烧鸡中翼先过分!两只又干又烂嘅鸡中翼都好意思拎出嚟卖?韭菜都可以烧到成条黑色!墨鱼串唔系平时食嘅打冷墨鱼,除咗颜色之外,系冇味冇咬口!炸大肠似系用气炸锅整出嚟,本身仲以为系真系用油炸嘅炸大肠!好似食紧塑胶咁!凉拌鹅肠都系冇味!卖相亦非常差!简直浪费我时间!嬲到直接掉咗!宵夜时间打算外卖串烧过口瘾,点知叫左一间非常难食串烧!首先OpenRice 揾左餐牌,whatsapp店舖落单,店舖回覆大概等20分钟,
宵夜时间打算外卖串烧过口瘾,点知叫左一间非常难食串烧!
蒜蓉杂锦锡纸包
烧鸡中翼
鸡肾
韭菜
墨鱼串
炸大肠
凉拌鹅肠
烧鸡中翼先过分!两只又干又烂嘅鸡中翼都好意思拎出嚟卖?
韭菜都可以烧到成条黑色!
墨鱼串唔系平时食嘅打冷墨鱼,除咗颜色之外,系冇味冇咬口!
凉拌鹅肠都系冇味!卖相亦非常差!
鸡肾
鸡翼鸡贤
凉拌鹅肠
鸡翼
炸大肠
蒜蓉杂锦锡纸包
韭菜
2023-11-07
30 分钟 (外卖自取)
$100 (宵夜)